Onderhoudsbeurt
Het is enorm belangrijk om je behandelapparatuur goed te onderhouden. Het voorkomt onnodige storingen of defecten, ook ben je zo altijd op de hoogte van de staat van je apparaat en kun je de gezondheidsinspectie of bedrijfsverzekering mede van deze informatie voorzien. Ons advies is om een keer per jaar een onderhoudsbeurt bij ons te laten uitvoeren. Uitgesloten van onderhoud zijn de AquaFacial ® en de EMS Pro ®. Deze apparatuur heeft geen onderhoud nodig.
De kosten van een onderhoudsbeurt van Laser Medical apparatuur zijn € 295,- Excl btw. 

Klein onderhoud
Naast de grote onderhoudsbeurt is het van belang om elke 3 maanden het apparaat te voorzien van nieuw gedemineraliseerd water. Dit geldt voor elk apparaat die gebruik maakt van gedemineraliseerd water.

Apparatuur 2022
Voor onze Diode laser apparatuur die aangekocht is vanaf het jaar 2022 geldt het volgende. Naast het verversen van gedemineraliseerd water dien je elke 3 maanden het waterfilter te vervangen. Het waterfilter is gemakkelijk te vervangen en kan online besteld worden. Klik hier om direct een waterfilter te bestellen.

Apparatuur 2015-2022
Voor onze Diode laser apparatuur die aangekocht is tussen 2015 en begin 2022 geldt het volgende. Naast het verversen van gedemineraliseerd water dien je elke 9 maanden het waterfilter te vervangen. Het waterfilter is zelf te vervangen en kan online besteld worden. Klik hier om direct een waterfilter te bestellen.


Wat wordt er o.a. gedaan tijdens de onderhoudsbeurt:
  • Algehele analyse
  • Vervangen van het waterfilter
  • Intern spoelen van de waterleidingen en handstuk(ken)
  • Doormeten van de modules
  • Stofvrij maken van printplaten en ventilatoren
  • Kalibratie van apparatuur
  • Vervangen van gedemineraliseerd water
  • Algehele schoonmaak van de machine inclusief poetsbeurt met beschermende wax
Smiley face

Onderhoudsbeurt inplannen
Na het selecteren van het apparaat kun je een gewenst tijdsblok selecteren van aankomst op onze vestiging. Na de onderhoudsbeurt ontvang je automatisch een sms bericht, zodra het apparaat weer opgehaald kan worden. Ophalen kan altijd de zelfde dag tot uiterlijk 17:30. Wens je liever het apparaat op een ander moment op te halen? Geef dit dan aan tijdens het reserveren. Ophalen is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:30.

Reparatie
In het uitzonderlijke geval dat je een probleem ondervindt met een apparaat dat bij ons is aangeschaft kun je direct telefonisch contact met ons opnemen, wellicht kunnen wij het probleem telefonisch met je oplossen.

Zodra er een defect is aan je behandelapparatuur zullen wij altijd proberen binnen 24 uur een afspraak met je maken zodat er een onderzoek kan plaatsvinden. Voor dit onderzoek rekenen wij geen kosten.
Kosten voor een reparatie zullen wij vooraf met je bespreken en pas wanneer je akkoord bent zullen wij overgaan tot reparatie.


Handstuk vervangen
ApparaatFlitslamp vervangenHandstuk vervangen
Diode ICE laser: N.V.T. Na 10 of 20 miljoen flitsen
(Afhankelijk van het type)
YAG laser: N.V.T. Na 1 miljoen flitsen
IPL - SHR: Na 500.000 flitsen Na 2.5 miljoen flitsen
Cryolipolyse: N.V.T. N.V.T.
AquaFacial: N.V.T. N.V.T.
EMS: N.V.T. NV.T.Producten

SERVICE

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

C13 Apparaatsnoer 2m/3m/5m
service
C13 Apparaatsnoer 2m/3m/5m
C13 voedingskabel 250V 10A Voorzien van een haakse Schuko stekker Aderdikte: 3 x 0.75 mm²...
€ 8,99 Prijs