Start van de cursus

Onze cursussen beginnen allemaal met de theorie. De theorie leer je uit het cursusboek, dit cursusboek hebben wij zorgvuldig samengesteld met daarin de meest belangrijke informatie die je zou moeten weten. Ook staat er alle informatie in over de behandeling en leer je over contra indicaties, dit is natuurlijk ontzettend belangrijk zodat jij precies weet wat je doet en jouw klanten goed kunt adviseren.

Theoriegedeelte

We beëindigen het boek doormiddel van een examen. Voor dit examen moet je een bepaald aantal punten scoren om je certificaat te kunnen behalen. Nadien kan de docent eventuele vragen beantwoorden.
In het tweede deel van de theorie zal je leren hoe je een intakegesprek doet met jouw cliënten en leren hoe je een dossier opbouwt. Ook krijg je alle documenten die je nodig hebt voor het opbouwen van een dossier van ons!

Praktijkgedeelte

Het derde deel van de cursus bestaat uit de praktijk. In het praktijkgedeelte van de behandelapparatuur cursus ga je een echte behandeling uitvoeren op jouw model. De docent zal je vooraf alles leren over de instellingen van de apparatuur en uitleg geven over hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ook zal de docent jou alles vertellen over hygiëne en maak je kennis met de verbruiksartikelen en producten die nodig zijn voor de behandeling.
Communicatie is ook niet onbelangrijk! Jouw cliënt moet zich prettig voelen tijdens de behandeling, hierover zal je voldoende tips krijgen. Aan het praktijkgedeelte zit bij ons geen tijd verbonden, we zullen doorgaan zolang jij nodig hebt om voldoende zelfvertrouwen te krijgen in de behandeling.
Wij vragen om zelf een vrouwelijk model mee te brengen.

Uitreiking certificaat

We beëindigen de cursus vervolgens samen met het samenvatten van alles dat je geleerd hebt en het beantwoorden van jou overgebleven vragen en natuurlijk… het uitreiken van jouw certificaat!

En wist je al dat al onze cursussen PRIVE gegeven worden en al onze docenten ervaren huidtherapeuten zijn! zo heeft de docent alle aandacht voor jou en gaat de volledige cursus op je eigen tempo. 

Let op: Heb jij al een apparaat van Laser Medical en wil je een nieuwe collega aanmelden voor de cursus, neem dan even contact met ons op voor een korting op de cursus!

Waarom kiezen voor een cursus bij Laser Medical? Hieronder vindt je een aantal redenen:
-De cursus wordt altijd privé gegeven
-De cursus wordt gegeven door zeer ervaren huidtherapeuten
-Een van de weinige cursussen mét examen
-Zeer uitgebreid dossierpakket, zodat jij direct aan de slag kunt
-Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
-Bij aankoop van apparatuur altijd het cursusbedrag retour plus 5% extra korting

CURSUSSEN