Start van de cursus

Onze cursussen beginnen allemaal met de theorie. De theorie leer je uit het cursusboek, dit cursusboek hebben wij zorgvuldig samengesteld met daarin de meest belangrijke informatie die je zou moeten weten. Ook staat er alle informatie in over de behandeling en leer je over contra indicaties, dit is natuurlijk ontzettend belangrijk zodat jij precies weet wat je doet en jou klanten goed kunt adviseren.

Theoriegedeelte

We beëindigen het boek doormiddel van een toets. Fouten maken is niet erg! Hier leer je van en zo kan de docent jou verdere uitleg geven. Nadien kan de docent jou eventuele vragen beantwoorden.
In het tweede deel van de theorie zal je leren hoe je een intakegesprek doet met jou cliënten en leren hoe je een dossier opbouwt. Ook krijg je alle documenten die je nodig hebt voor het opbouwen van een dossier van ons!

Praktijkgedeelte

Het derde deel van de cursus bestaat uit de praktijk. In het praktijkgedeelte van de behandelapparatuur cursus ga je een echte behandeling uitvoeren op jou model. De docent zal je vooraf alles leren over de instellingen van de apparatuur en uitleg geven over hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ook zal de docent jou alles vertellen over hygiëne en maak je kennis met de verbruiksartikelen en producten die nodig zijn voor de behandeling.
Communicatie is ook niet onbelangrijk! Jou cliënt moet zich prettig voelen tijdens de behandeling, hierover zal je voldoende tips krijgen. Aan het praktijkgedeelte zit bij ons geen tijd verbonden, we zullen doorgaan zolang jij nodig hebt om voldoende zelfvertrouwen te krijgen in de behandeling.
Wij vragen om zelf een vrouwelijk model mee te brengen, dit is niet verplicht. Wij kunnen eventueel een vrouwelijk model voor jou regelen, geef dit aan tijdens het boeken van de cursus bij opmerkingen.

Uitreiking certificaat

We beëindigen de cursus vervolgens samen met het samenvatten van alles dat je geleerd hebt en het beantwoorden van jou overgebleven vragen en natuurlijk… het uitreiken van jouw certificaat!

CURSUSSEN