CRYOLIPOLYSE FAT-FREEZE PRO

Exclusief belasting


✓ Privé cursus met certificaat
✓ 5 antivries membranen
✓ 250ml contactgel
✓ 5L Demiwater
De medische doorbraak Cryolipolyse!
Cryolipolyse is een medische doorbraak. Het wordt ook wel coolsculpting genoemd. Door middel van bevriezing worden vet-cellen geëlimineerd. De cryolipolyse is geschikt voor vet-bevriezing op probleemzones zoals de heupen, buik, armen en rug. Doordat de vraag naar de behandeling steeds groter wordt is dit het juiste moment om te investeren in deze machine, de cryolipolyse werkt door middel van vacuüm en heeft bijna geen verbruikersartikelen of onderhoud nodig, dat maakt dat je de investering razendsnel zult terugverdienen.

Hoe werkt cryolipolyse
De handstukken van het apparaat worden op het te behandelende gebied geplaatst en vervolgens vacuüm gezogen. Het gebied dat wordt opgezogen zal tegelijkertijd verkoelen waardoor de vetcellen onder de huidlaag zullen kristalliseren en worden afgebroken. De behandeling is 100% veilig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kunnen dagelijkse bezigheden direct weer vervolgd worden. De resultaten zullen na ongeveer 6 weken zichtbaar zijn. Na iedere behandelingskuur zal zo'n 22% van het onderhuids vetweefsel zijn verdwenen. Het resultaat is blijvend mits de levensstijl ook aangepast wordt.

De voordelen 
▸Ons cryolipolyse apparaat is voorzien van twee handstukken die apart, maar ook tegelijkertijd kunnen werken. 
▸Je kunt zelf bepalen bij de aanschaf van het apparaat welke maat handstukken je hierbij geleverd wilt hebben.
▸Het apparaat is voorzien van variabele zuigkracht en temperatuur onderverdeeld in 3 automatische werkmenu’s wat de behandeling voor de klant zo aangenaam en ook zo effectief mogelijk maakt.
▸De maximale koeling van het apparaat is –10.
▸Bij ons heb je de mogelijkheid het apparaat te leasen zodra je langer dan zes maanden staat ingeschreven in het KVK

Garantie
Ons cryolipolyse apparaat is van de hoogste kwaliteit waardoor wij maar liefst 12+12 maanden garantie geven, waar andere maar 12 maanden garantie bieden. Ook werken wij niet met onnodige servicecontracten of abonnementen waar vaak hoge kosten aan verbonden zijn. Heb je service nodig, dan krijg je het!

Cursus
Bij de aanschaf van onze cryolipolyse ontvang je de professionele cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met de cryolipolyse echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 6 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat.

Datasheet

Merk
Lasermedical
Model type
C1 PRO
Soort
Cryolipolyse + cavitatie
Handstukken
2
Koeling handstukken
+10 tot -10
Handstuk 1
10x5 cm
Handstuk 2
20x8 cm
Ultrasonic(Cavitatie) Vermogen
1-50W CM2
Scherm formaat
11 inch LCD touchscreen
Koel systeem
Water en luchtgekoeld
Gewicht
50kg
Garantie
12 + 12 maanden
De Cryolipolyse PRO leasen
Als ondernemer wil je graag uitbreiden met nieuwe behandelapparatuur, dit is een grote investering die je vaak niet in een termijn kunt voldoen. Wij begrijpen dat, daarom kunnen wij je een lease koopovereenkomst aanbieden tegen een aantrekkelijk maandelijks tarief. Bij ons is het al mogelijk om in aanmerking te komen voor operational lease als je één jaar ingeschreven staat in het KVK. Financial lease is mogelijk zodra je meer dan twee jaar ingeschreven staat in het KVK.


Financial lease:
Te vergelijken met koop op afbetaling
Vanaf de eerste dag eigenaar van het object
Het object staat op je balans
Investeringsaftrek mogelijk
BTW niet meegefinancierd
Minimaal 6 maanden KVK
Operational lease:
Te vergelijken met huur
Optie om eigenaar te worden
Het object staat niet op je balans
Inesteringsaftrek niet mogelijk
BTW wel meegefinancierd
Minimaal 1 jaar KVK
Smiley face

Looptijd lease contractVerplichte aanbetalingBetalingstermijn
60 maanden € 0,00 € 160,39 per maand
48 maanden € 0,00 € 196,35 per maand
36 maanden € 0,00 € 248,89 per maand
30 maanden € 0,00 € 299,70 per maand
*Prijzen onder voorbehoud


15-08-2019

2e aankoop

Mijn 2e toestel bij Laser Medical. Besta nog maar anderhalf jaar ik dank mijn groei mede aan jullie!

22-02-2019

Een aanwinst voor mijn salon

Ik heb bij lasermedical de cryolipolyse gekocht in januari. Ik had meteen een goed gevoel en daarom overgegaan tot de aankoop, de opleiding en alle adviezen hebben ervoor gezorgd dat ik vol zelfvertrouwen aan de gang kon gaan. De cryo machine blijkt een enorme aanwinst voor mijn salon. Bedankt voor alles!

  • 3 Ja - 0 Nee