• In prijs verlaagd

Diode ICE laser PRO QUATTROWAVE ®

€ 18.400,00
[Login voor prijzen] € 1.754,50 korting
Exclusief belasting✓ Privé cursus met certificaat (gegeven door zeer ervaren huidtherapeuten)
✓ Precisie tip
✓ Laserbril
✓ Clientbrilletje
✓ 5L contactgel
✓ 3L Demiwater
✓ Waterfilter
✓ Skintype Analyzer

Ons nieuwste model Diode ICE laser Quattrowave
De PRO Quattrowave is voorzien van de nieuwste technologie op lasergebied.
De diode laser heeft een gemoderniseerd uiterlijk waardoor het echt de eyecatcher van de salon wordt. Dankzij het grote 15 inch beeldscherm en gebruiksvriendelijke software is deze gemakkelijk te bedienen en zeer veilig in gebruik.
Met maarliefst 20 miljoen flitsen hoef jij je geen zorgen meer te maken over het vervangen van het handstuk. De precisietip met een minimaal formaat gebruik je voor de kleine behandelgebieden zoals tussenstuk wenkbrauwen, baardlijnen, oren etc. Het opzetstukje is kosteloos bij aankoop van de diode ICE laser Quattro wave.
De methode is vrijwel pijnloos en geschikt voor alle huidtypen, ook de zongebruinde huid kan effectief en veilig behandeld worden waardoor jij het hele jaar door jouw klanten kunt behandelen.

De voordelen:
Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -16 is de behandeling ontzettend aangenaam voor de cliënt en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren.
Onze Diode laser heeft een flits capaciteit van 10 flitsen per seconde. Hierdoor profiteer je van een minimale behandeltijd.
De diode ICE laser werkt niet meer met flitslampen en heeft een vermogen van 20 miljoen flitsen. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op het vervangen van flitslampen.
Het menu van het apparaat is voorzien van verschillende werkmenu's waardoor je altijd de meest effectieve en veilige instellingen gebruikt.
Voorzien van 4 golflengten: Alexandriet, diode, 940nm en YAG
1600 watt laseroutput voor maximale kracht
GRATIS precisie kopje voor de kleine zones
Onze diode ICE laser heeft geen verplicht jaarlijks onderhoud meer nodig, je besteld zelf elke drie maanden het waterfilter. Deze kun je terugvinden onder het kopje service.
De mogelijkheid om in termijnen te betalen zonder rente of extra kosten, meer over deze optie vind je terug onder het kopje lease.
De mogelijkheid tot volledige financiering (lease) indien je langer dan een jaar staat ingeschreven in het KvK.


Meer informatie:
Laserontharing met een diode laser met vier golflengten is een geavanceerde methode voor het permanent verwijderen van ongewenst haar. Deze technologie maakt gebruik van de voordelen van meerdere golflengten om effectief en veilig haarfollikels te vernietigen.
De vier golflengten die worden gebruikt in diode lasers voor ontharing zijn 755 nm, 808 nm, 915 nm en 1064 nm. Elke golflengte heeft verschillende interacties met het melaninepigment in het haar en de huid, waardoor alle huid- en haartypes kunnen worden behandeld.(behalve de grijze/witte haren)

De 755 nm-golflengte richt zich voornamelijk op melanine in het oppervlakkige deel van het haarzakje en is effectief voor het verwijderen van fijne, lichtgekleurde haren.

De 808 nm-golflengte dringt dieper door in de huid en richt zich op het melanine in het middelste deel van het haarzakje. Dit maakt het geschikt voor de behandeling van een breed scala aan haartypes en huidskleuren.

De 940 nm-golflengte heeft een grotere doordringdiepte en kan de diepere haarfollikels effectief targeten, waardoor het geschikt is voor het behandelen van dikke, diep gewortelde haren. Tevens werkt deze golflengte op het voedingszakje wat zorgt voor een sneller en blijvender resultaat.

De 1064 nm-golflengte is specifiek ontworpen om te werken op donkere en gepigmenteerde huidtypes, waarbij het melanine in de huid minimaal wordt geabsorbeerd en de focus voornamelijk op het haarzakje ligt.

Het gebruik van diode lasers met vier golflengten maakt het mogelijk om een brede range van haarkleuren en huidtypes te behandelen, inclusief lichtere en donkerdere huidskleuren. Door het combineren van verschillende golflengten kan de behandeling efficiënter en effectiever zijn dan bij lasers met slechts één of drie golflengten.
Bij laserontharing worden de laserpulsen gericht op de te behandelen gebieden. Het melanine in de haarfollikels absorbeert het laserlicht, dat vervolgens wordt omgezet in warmte. Deze warmte beschadigt het haarzakje, waardoor de haargroei wordt vertraagd en uiteindelijk gestopt.
Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van factoren zoals haarkleur, huidskleur, haardikte en het te behandelen gebied. Meerdere sessies zijn nodig om de haarfollikels in verschillende groeifasen te kunnen behandelen.

Onze services
Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit twee+1 jaar garantie!
Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is.
24uurs service bij defecten of een kosteloos leentoestel
Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!
Mogelijkheid tot volledige financiering indien je langer dan een jaar staat ingeschreven in het KVK.
Mogelijkheid tot deelbetaling zonder tussenkomst van lease en rente.

Cursus
Bij de aanschaf van onze diode laser ontvang je de professionele privé cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met de ICE laser echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 6 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat. Onze cursussen worden altijd gegeven door zeer ervaren huidtherapeuten, zo ben jij gegarandeerd van een goede start!

Datasheet

Merk
Lasermedical
Model type
Quattro
Soort
755nm / 808nm / 940nm / 1064nm
Bouwjaar
2023
Max, Energie densiteit
1-138J/cm²
Golflengte
755,808,940,1064nm
Pulse energie
8-685 ms
Aantal shot per handstuk tot vervangen
20.000.000
Scherm formaat
15 Inch
Koel systeem
Water en lucht koeling
Gewicht
72 KG
Garantie
12 + 12 maanden
Opervlakte Grote
12 x 15 mm²
Herhalingen per seconde
1-10Hz

De Diode ICE Laser PRO QUATTROWAVE leasen
Als ondernemer wil je graag uitbreiden met nieuwe behandelapparatuur, dit is een grote investering die je vaak niet in een termijn kunt voldoen. Wij begrijpen dat, daarom kunnen wij je een lease koopovereenkomst aanbieden tegen een aantrekkelijk maandelijks tarief. Bij ons is het al mogelijk om in aanmerking te komen voor Financial lease als je één jaar ingeschreven staat in het KVK.
Let op het is alleen mogelijk om in aanmerking te komen voor financial lease indien je een KvK inschrijving in de beautybrache hebt.Financial lease:
Te vergelijken met koop op afbetaling mét rente
Vanaf de eerste dag eigenaar van het object
Het object staat op je balans
Investeringsaftrek mogelijk
BTW niet meegefinancierd
Minimaal 1 jaar KVK
Aankoop zonder tussenkomst van lease:
Te vergelijken met koop op afbetaling
Vanaf de eerste dag eigenaar van het object
Het object staat op je balans
Inesteringsaftrek mogelijk
60% - 10% - 10% - 10% - 10% regeling zonder rente
Minimaal 1 maand KVK
Smiley face

Looptijd lease contractVerplichte aanbetalingBetalingstermijn
60 maanden € 0,00 € 375,00 per maand
48 maanden € 0,00 € 461,00 per maand
36 maanden € 0,00 € 588,00 per maand
*Prijzen onder voorbehoud


Wij hebben 4 verschillende leveringsmethodes waaruit je zelf kunt kiezen.


Meenemen na de cursus
Wil je het apparaat graag na de cursus meenemen? Dat is natuurlijk mogelijk zonder extra kosten. Geef tijdens het boeken van de cursus aan dat je het apparaat mee wilt nemen na afloop van de cursus.

Kosten: Geen
Levertijd: Direct na de cursus


Ophalen op afspraak
Heb je de cursus al gevolgd of wil je het apparaat op een later moment ophalen? Dit is uiteraard mogelijk zonder extra kosten. Als je het apparaat op een later moment wilt ophalen, neem dan contact met ons op, zodat wij het apparaat voor je kunnen klaarzetten.

Kosten: Geen
Levertijd: Op afspraak


Bezorging
Wil je liever het apparaat voor of na de cursus bezorgd krijgen? Voor deze dienst brengen wij geen kosten in rekening. Het is echter belangrijk om te weten dat het apparaat niet gebruiksklaar wordt neergezet, maar in onze flightcases wordt geleverd, inclusief instructievideo, zodat je het apparaat gemakkelijk zelf gebruiksklaar kunt maken. 

Kosten: Geen
Levertijd: Gemiddeld 3 werkdagen


Bezorging Plus 
Wat kun je verwachten van de Bezorging Plus. Laser Medical bezorgt persoonlijk het apparaat en zal het apparaat volledig gebruiksklaar neerzetten. Voor deze service brengen wij kosten in rekening. 

Kosten: Starttarief van €70,- + 0,30 per gereden kilometer
Levertijd: Gemiddeld 3 werkdagen

Op dit moment zijn er nog geen reviews