YAG Laser PLATINA ®

Exclusief belasting


✓ Privé cursus met certificaat
✓ Laserbril
✓ Clientbrilletje
✓ 5L Demiwater

Ons nieuwe model YAG laser Platina
De YAG laser is zéér effectief voor het verwijderen van tattoos, na gemiddeld 10 behandelingen is de tattoo van jouw klant verdwenen. De behandeling laat geen littekens achter! 


Onze Yag laser is voorzien van 3 verschillende golflengtes: 
1064nm, hiermee kun je donkere pigmenten effectief verwijderen.
532nm, met de 532nm verwijder je gekleurde pigmenten.
1320nm, deze wordt gebruikt voor de ontzettend populaire carbon laser peeling 

De carbon laser peeling 
De carbon laser peeling is ontzettend populair en is zeer effectief voor het verminderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser stimuleert zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wat deze behandeling zo effectief maakt. Behandelingen die worden uitgevoerd met de carbon lens zijn pijnloos. Je gebruikt er een speciale koolstof houdende carbon crème voor. De carbon crème is ook verkrijgbaar bij ons.

De voordelen 
De YAG laser Platina is voorzien van de Q-switched technologie, hierdoor kun je meerdere behandelingen uitvoeren met één apparaat.
Het handstuk heeft een flits capaciteit van 1 miljoen flitsen. Hier doet een gemiddelde behandelaar ongeveer twee tot drie jaar mee.
Bij de aanschaf van onze YAG laser ontvang je drie lenzen, zodat je direct aan de slag kunt met alle behandelingen die het toestel biedt.
Het menu van het apparaat is voorzien van simpele werkmenu’s die vooraf al voor je ingesteld zijn. Je gebruikt daardoor altijd de meest effectieve en veilige instellingen.

Onze services
Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 2+1 jaar garantie!
Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is.
Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!
Mogelijkheid tot volledige financiering indien je langer dan een jaar staat ingeschreven in het KvK.

Cursus
Bij de aanschaf van onze YAG laser ontvang je de professionele cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met de yag laser echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 6 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat.

Datasheet

Merk
Laser Medical
Model type
Y1-PLATINA
Bouwjaar
2019

Wij hebben 4 verschillende leveringsmethodes waaruit je zelf kunt kiezen.


Meenemen na de cursus
Wil je het apparaat graag na de cursus meenemen? Dat is natuurlijk mogelijk zonder extra kosten. Geef tijdens het boeken van de cursus aan dat je het apparaat mee wilt nemen na afloop van de cursus.

Kosten: Geen
Levertijd: Direct na de cursus


Ophalen op afspraak
Heb je de cursus al gevolgd of wil je het apparaat op een later moment ophalen? Dit is uiteraard mogelijk zonder extra kosten. Als je het apparaat op een later moment wilt ophalen, neem dan contact met ons op, zodat wij het apparaat voor je kunnen klaarzetten.

Kosten: Geen
Levertijd: Op afspraak


Bezorging
Wil je liever het apparaat voor of na de cursus bezorgd krijgen? Voor deze dienst brengen wij geen kosten in rekening. Het is echter belangrijk om te weten dat het apparaat niet gebruiksklaar wordt neergezet, maar in onze flightcases wordt geleverd, inclusief instructievideo, zodat je het apparaat gemakkelijk zelf gebruiksklaar kunt maken. 

Kosten: Geen
Levertijd: Gemiddeld 3 werkdagen


Bezorging Plus 
Wat kun je verwachten van de Bezorging Plus. Laser Medical bezorgt persoonlijk het apparaat en zal het apparaat volledig gebruiksklaar neerzetten. Voor deze service brengen wij kosten in rekening. 

Kosten: Starttarief van €70,- + 0,30 per gereden kilometer
Levertijd: Gemiddeld 3 werkdagen

De YAG Laser PLATINA leasen
Als ondernemer wil je graag uitbreiden met nieuwe behandelapparatuur, dit is een grote investering die je vaak niet in een termijn kunt voldoen. Wij begrijpen dat, daarom kunnen wij je een lease koopovereenkomst aanbieden tegen een aantrekkelijk maandelijks tarief. Bij ons is het al mogelijk om in aanmerking te komen voor Financial lease als je één jaar ingeschreven staat in het KVK.
Let op het is alleen mogelijk om in aanmerking te komen voor financial lease indien je een KvK inschrijving in de beautybrache hebt.


Financial lease:
Te vergelijken met koop op afbetaling mét rente
Vanaf de eerste dag eigenaar van het object
Het object staat op je balans
Investeringsaftrek mogelijk
BTW niet meegefinancierd
Minimaal 1 jaar KVK
Aankoop zonder tussenkomst van lease
Te vergelijken met koop op afbetaling
Vanaf de eerste dag eigenaar van het object
Het object staat nop je balans
Inesteringsaftrek mogelijk
70% - 15% - 15% regeling zonder rente
Minimaal 1 maand KVK
Smiley face

Looptijd lease contractVerplichte aanbetalingBetalingstermijn
60 maanden € 0,00 € 123,20 per maand
48 maanden € 0,00 € 150,83 per maand
36 maanden € 0,00 € 192,64 per maand
30 maanden € 0,00 € 228,12 per maand
*Prijzen onder voorbehoud


29-03-2021

Geweldig!

Werk nu ca 6 maanden met de yag laser van laser medical. De carbon laser peeling is echt een fantastische behandeling. Eenmaal een keer ervaren willen klanten niet anders door de geweldige resultaten. Ook ouderdomsvlekjes zijn in mum van tijd weg. Laser medical heeft geweldige service en zijn altijd snel bereikbaar voor vragen of problemen en zeer kundig. Wendy beautysalon Noviserra Maassluis

  • 3 Ja - 0 Nee