Diode ICE laser 808NM PLATINA XS ®

Exclusief belasting


✓ Privé cursus met certificaat
✓ Laserbril
✓ Clientbrilletje
✓ 250ml contactgel
✓ 5L Demiwater

Diode laser, de gouden standaard!
Onze Diode ICE laser 808nm PLATINA XS is op dit moment het meest effectief voor definitieve ontharing. Qua werking, software en resultaten is deze exact gelijk aan onze diode ICE laser Platina, het XS model is echter compact en gemakkelijker mee te nemen indien je op verplaatsing werkt.
Het apparaat is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van ontharen, doordat dit apparaat werkt middels een doelgerichte laser is het ook veiliger om mee te werken.
Met de diode laser is het mogelijk om ieder huidtype te behandelen.
Onze ICE technologie die de behandelkop koelt tot -12 zorgt ervoor dat de behandeling met de diode laser vrijwel pijnloos is. Ook maakt dit het apparaat extra veilig doordat je vrijwel geen kans hebt op verbrandingen van de huid. Na gemiddeld 8 behandelingen behaal je volgens onze klanten een haarreductie tot 90%.

Snel resultaat, het hele jaar door

Met de Diode Laser heb je 75% sneller resultaat dan met IPL. De methode is vrijwel pijnloos én geschikt voor alle huidtypen, inclusief de zongebruinde huid. Dit betekent dat je het hele jaar door jouw klanten kunt behandelen.

De voordelen 
Dit apparaat werkt middels een laserbar, je zult dus niet meer constant je flitslampen hoeven te vervangen.
De vraag naar definitieve ontharing is ontzettend groot en door de effectiviteit van de diode laser wordt de vraag alsmaar groter. Dit maakt dat de machine zichzelf in no-time terugverdiend.
Het apparaat is heel eenvoudig in gebruik vanwege de slimme menu’s die al vooraf voor je ingesteld zijn en door z’n 15 inch beeldscherm is het gemakkelijk te bedienen. 
Onze diode laser is voorzien van de verplichte medische CE certificering!

Garantie
Onze Diode ICE laser PLATINA XS is van de hoogste kwaliteit waardoor wij maar liefst 12+12 maanden garantie geven, waar andere maar 12 maanden garantie bieden. Ook werken wij niet met onnodige servicecontracten of abonnementen waar vaak hoge kosten aan verbonden zijn. Heb je service nodig, dan krijg je het!

Cursus 
Bij de aanschaf van onze diode ICE laser ontvang je de professionele privé cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met de Diode laser echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 6 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat.

Datasheet

Merk
Lasermedical
Model type
D1 PLATINA XS 808NM
Soort
Diode laser 808nm
Bouwjaar
2021
HZ
1 - 10 per seconde
Max, Energie densiteit
1-138J/cm²
Golflengte
808nm
Handstukken
1
Aantal shot per handstuk tot vervangen
10 miljoen
Scherm formaat
8.4 inch LCD touchscreen
Koel systeem
Water en luchtgekoeld
Gewicht
40kg
Garantie
12 + 12 maanden
De Diode ICE Laser 808NM PRO leasen
Als ondernemer wil je graag uitbreiden met nieuwe behandelapparatuur, dit is een grote investering die je vaak niet in een termijn kunt voldoen. Wij begrijpen dat, daarom kunnen wij je een lease koopovereenkomst aanbieden tegen een aantrekkelijk maandelijks tarief. Bij ons is het al mogelijk om in aanmerking te komen voor Financial lease als je één jaar ingeschreven staat in het KVK.
Let op het is alleen mogelijk om in aanmerking te komen voor financial lease indien je een KvK inschrijving in de beautybrache hebt.


Financial lease:
Te vergelijken met koop op afbetaling mét rente
Vanaf de eerste dag eigenaar van het object
Het object staat op je balans
Investeringsaftrek mogelijk
BTW niet meegefinancierd
Minimaal 1 jaar KVK
Aankoop zonder tussenkomst van lease:
Koop op afbetaling
Vanaf de eerste dag eigenaar van het object
Het object staat op je balans
Inesteringsaftrek mogelijk
70% - 15% - 15% regeling zonder rente
Minimaal 1 maand KVK
Smiley face

Looptijd lease contractVerplichte aanbetalingBetalingstermijn
60 maanden € 0,00 € 234,42 per maand
48 maanden € 0,00 € 286,08 per maand
36 maanden € 0,00 € 372,34 per maand
30 maanden € 0,00 € 440,06 per maand
*Prijzen onder voorbehoud


18-03-2019

ICE laser 808nm

Heel lieve mensen en heel goede resultaten met de machine. zelfs de blonde haren geven een goed resultaat.

  • 5 Ja - 0 Nee
10-03-2019

Diode ice laser. Top machine

Fijne curses gevolgd. Alles werdt goed en geduldig uit gelegd examen op model werdt prima de tijd voor genomen. Diploma’s mooi mee gekregen in een lijst. Nu de machine het is een juweeltje voor in mijn salon. Werkt prettig en voor vragen kan ik altijd terecht bij lasermedical ze staan je altijd te woord via watsup erg blij mee heb het apparaat al een tijdje en de klanten komen goed binnen. En zijn positief over de behandelingen. Dus erg tevreden.

  • 4 Ja - 0 Nee
19-06-2018

Bedankt

Goed geadviseerd en een fijne cursus gehad. De eerste klanten stromen al binnen! Dank je wel en tot de volgende keer!

  • 5 Ja - 0 Nee