UITVERKOCHT AquaFacial ®

Exclusief belasting✓ Privé cursus met certificaat
✓ 7 handstukken
✓ Vloeistoffen en verbruiksproducten
✓ 250ml contactgel

Een prachtige aanvulling voor iedere schoonheidssalon!
Het toestel is voorzien van 7 handstukken waarmee je een uitgebreide gezichtsbehandeling kunt toepassen die voor ieder huidtype geschikt is.
Het systeem is gebruiksvriendelijk en vrijwel onderhoudsvrij.

De Aquapeel is op dit moment de meest effectieve manier om de huid diep te reinigen en te exfolieren. Jouw klanten zullen direct genieten van het resultaat, een zachte huid met een prachtige glow.

*Het vacuüm handstuk. Deze zorgt ervoor dat vuilheden tot diep in de huidlagen verwijderd worden en tegelijkertijd een reinigende of verzorgende toepassing onder de huid ingebracht word (bijvoorbeeld voor acné of de rijpere huid). Het is vergelijkbaar met een dieptereiniging.
* Het populaire oxygeneo handstuk. Vergelijkbaar met microdermabrasie, maar beschadigd de huid niet! Exfoliatie van de bovenste huidlaag, Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen, Verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit. De huid is hierna glanzend en zijdezacht.
*Ultrasound , RF en ION-lifting. 
* Het koel/warm handstuk Deze word gebruikt om de huid op te warmen om de poriën open te zetten en om de huid te koelen om de poriën weer te sluiten. Ideaal als hulpmiddel voor het diep insluizen van actieve werkstoffen of serums.
* Het oxygen pistool. Zodra je de poriën geopend hebt met het koud/warm handstuk kun je met het oxygen pistool werkstoffen of serums diep in de huid brengen. 

Voor een uitgebreide behandeling worden de 7 stappen achter elkaar uitgevoerd, maar het kan ook verdeelt worden in meerdere gezichtsbehandelingen. Je leert alles over het combineren tijdens onze cursus.


Het toestel word geleverd inclusief volledig starterspakket met de bijbehorende producten en vloeistoffen en privé dagcursus.

Leasen
Bij ons heb je de mogelijkheid het apparaat te leasen zodra je langer dan een jaar staat ingeschreven in het KvK.
Mogelijkeid tot deelbetaling zonder rente.

Garantie
Op onze aquafacial zit een jaar volledige garantie. Ook werken wij niet met onnodige servicecontracten of abonnementen waar vaak hoge kosten aan verbonden zijn. Heb je service nodig, dan krijg je het!

Cursus
Bij de aanschaf van onze Aquafacial ontvang je de professionele privé cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met de aquafacial echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 6 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat.

Datasheet

Merk
Lasermedical
Model type
A1
Soort
Aqua Facial
Handstukken
7
Koel systeem
Water en luchtgekoeld
Gewicht
23kg
Garantie
12 + 12 maanden
Aantal flessen
4

Wij hebben 4 verschillende leveringsmethodes waaruit je zelf kunt kiezen.


Meenemen na de cursus
Wil je het apparaat graag na de cursus meenemen? Dat is natuurlijk mogelijk zonder extra kosten. Geef tijdens het boeken van de cursus aan dat je het apparaat mee wilt nemen na afloop van de cursus.

Kosten: Geen
Levertijd: Direct na de cursus


Ophalen op afspraak
Heb je de cursus al gevolgd of wil je het apparaat op een later moment ophalen? Dit is uiteraard mogelijk zonder extra kosten. Als je het apparaat op een later moment wilt ophalen, neem dan contact met ons op, zodat wij het apparaat voor je kunnen klaarzetten.

Kosten: Geen
Levertijd: Op afspraak


Bezorging
Wil je liever het apparaat voor of na de cursus bezorgd krijgen? Voor deze dienst brengen wij geen kosten in rekening. Het is echter belangrijk om te weten dat het apparaat niet gebruiksklaar wordt neergezet, maar in onze flightcases wordt geleverd, inclusief instructievideo, zodat je het apparaat gemakkelijk zelf gebruiksklaar kunt maken. 

Kosten: Geen
Levertijd: Gemiddeld 3 werkdagen


Bezorging Plus 
Wat kun je verwachten van de Bezorging Plus. Laser Medical bezorgt persoonlijk het apparaat en zal het apparaat volledig gebruiksklaar neerzetten. Voor deze service brengen wij kosten in rekening. 

Kosten: Starttarief van €70,- + 0,30 per gereden kilometer
Levertijd: Gemiddeld 3 werkdagen

De AquaFacial leasen
Als ondernemer wil je graag uitbreiden met nieuwe behandelapparatuur, dit is een grote investering die je vaak niet in een termijn kunt voldoen. Wij begrijpen dat, daarom kunnen wij je een lease koopovereenkomst aanbieden tegen een aantrekkelijk maandelijks tarief. Bij ons is het al mogelijk om in aanmerking te komen voor Financial lease als je één jaar ingeschreven staat in het KVK.
Let op het is alleen mogelijk om in aanmerking te komen voor financial lease indien je een KvK inschrijving in de beautybrache hebt.Financial lease:
Te vergelijken met koop op afbetaling mét rente
Vanaf de eerste dag eigenaar van het object
Het object staat op je balans
Investeringsaftrek mogelijk
BTW niet meegefinancierd
Minimaal 1 jaar KVK
Aankoop zonder tussenkomst van lease:
Te vergelijken met koop op afbetaling
Vanaf de eerste dag eigenaar van het object
Het object staat op je balans
Inesteringsaftrek mogelijk
60% - 10% - 10% - 10% - 10% regeling zonder rente
Minimaal 1 maand KVK

Looptijd lease contractVerplichte aanbetalingBetalingstermijn
60 maanden € 0,00 € 139,00 per maand
48 maanden € 0,00 € 161,00 per maand
36 maanden € 0,00 € 210,00 per maand
*Prijzen onder voorbehoud


28-11-2021

Kwaliteit & service

Erg goede kwaliteit en een service zoals je die hoort te verwachten

  • 2 Ja - 0 Nee