Behandel apparatuur leasen
Als ondernemer wil je graag uitbreiden met nieuwe behandelapparatuur, dit is een grote investering die je vaak niet in een termijn kunt voldoen. Wij begrijpen dat, daarom kunnen wij je een lease koopovereenkomst aanbieden tegen een aantrekkelijk maandelijks tarief. Leasen geeft je de mogelijkheid om onze hoogwaardige apparatuur te kopen zonder dat je de investering zelf hoeft te doen. 
Bij ons is het al mogelijk om in aanmerking te komen voor Financial lease zodra je één jaar ingeschreven staat in het KVK.
Zodra je interesse hebt in een van onze behandel apparaten kun je een vrijblijvende leaseaanvraag doen met ons onderstaande leaseaanvraag formulier. Het is ook mogelijk om meerdere apparaten te leasen of om extra services mee te laten financieren (neem hiervoor contact met ons op)
Wij streven ernaar om voor ieder bedrijf een goedkeuring te krijgen, de beoordeling vind plaats binnen 24 tot 48uur. Het is bij twijfel van de leasemaatschappij mogelijk dat zij om extra gegevens vragen. Na jouw goedkeuring van de vrijblijvende leaseofferte zal de leasemaatschappij het leasecontract opstellen. Het gehele proces van de aanvraag tot de levering duurt gemiddeld een week.

Let op: Onvolledige aanvragen worden niet in behandeling genomen.


Financial lease:
Te vergelijken met koop op afbetaling
Vanaf de eerste dag eigenaar van het object
Het object staat op je balans
Investeringsaftrek mogelijk
BTW niet meegefinancierd
Minimaal een jaar KVK
Aankoop zonder tussenkomst van lease:
60% vier keer 10%
Koop op afbetaling
Het object staat op je balans
Vanaf de eerste dag eigenaar van het object
Geen rente of extra kosten
Minimaal 1 maand KVK
Smiley face

Lease aanvraag formulierGegevens