Acht jaar geleden begon Laser Medical als een kleine onderneming in 2015 met de verkoop van de YAG laser. Met een hart vol passie en een gedrevenheid om het vak van medische lasers te verbeteren, hadden we een visie om een verschil te maken in de markt. Ons doel was om hoogwaardige medische apparatuur tegen betaalbare prijzen aan te bieden.

We wisten dat er veel vraag was naar medische lasers en dat deze apparaten vaak te duur waren voor kleine klinieken en praktijken. We wilden een oplossing bieden door kwalitatief hoogstaande medische apparatuur aan te bieden tegen lagere prijzen dan onze concurrenten.
Na de introductie van de YAG laser op de markt, merkten we dat onze klanten ook interesse hadden in andere soorten medische lasers. Daarom hebben we ons productassortiment uitgebreid met de IPL. De IPL bleek al snel een groot succes en versterkte onze positie in de markt.

Maar ons verhaal gaat verder dan alleen de verkoop van de YAG en IPL. We wilden blijven innoveren en de beste apparatuur aanbieden aan onze klanten. We merkten dat er vraag was naar een nieuw soort laserapparaat, namelijk de diode laser. We waren ervan overtuigd dat dit apparaat van toegevoegde waarde zou zijn voor onze klanten. Echter was er een probleem. Veel mensen hadden nog nooit gehoord van een diode laser en wisten niet wat het verschil was met de IPL. Toch hebben we de Diode Ice Laser op de markt gebracht. Dit was een van de eerste diode laserapparaat met geïntegreerde koelingstechnologie.
De Diode Ice Laser was een onmiddellijk succes en zorgde voor een revolutie in de wereld van de medische lasers. Het maakte ons bedrijf tot een van de grootste leverancier van medische lasers in de Benelux. De Diode Ice Laser werd al snel opgevolgd door andere diode laserapparaten, zoals de Diode Platina Triplewave en het nieuwste model de Diode Pro Triplewave. Inmiddels heeft Laser Medical 6 soorten apparaten in het assortiment met in totaal 9 modellen en heeft apparatuur geleverd in 8 landen!

Maar we zijn meer dan alleen een bedrijf dat medische lasers verkoopt. Laser Medical is een familiebedrijf met een passie voor het vak. We zijn toegewijd aan onze klanten en bieden altijd uitstekende service en ondersteuning. We willen blijven innoveren en de beste medische apparatuur aanbieden tegen betaalbare prijzen. Ons succes is gebaseerd op onze passie voor het vak en onze toewijding aan onze klanten.

We begrijpen dat het gebruik van deze apparaten een zekere kennis en vaardigheden vereist. Daarom bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om bij ons verschillende cursussen te volgen om hun vaardigheden te verbeteren. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, we hebben cursussen voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het gebruik van medische lasers.

Daarnaast bieden we ook alle benodigde verbruiksartikelen aan voor onze laserapparatuur. Hierdoor hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken over de levering van deze producten en kunnen ze zich volledig concentreren op hun cliënten.
Bij Laser Medical hebben we altijd een ruime voorraad van onze producten op voorraad. Hierdoor kunnen we een snelle levering garanderen en onze klanten snel voorzien van de apparatuur en verbruiksartikelen die ze nodig hebben. Dit zorgt voor een efficiënte werking van de klinieken en praktijken van onze klanten.

Ons bedrijf blijft zich voortdurend ontwikkelen en groeien. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve producten om aan ons assortiment toe te voegen en onze klanten te voorzien van de beste apparatuur. Met onze passie voor het vak en onze toewijding aan onze klanten, willen we blijven groeien en ons succes voortzetten.

Het is onze missie om het vak van medische lasers te blijven verbeteren en onze klanten de beste apparatuur en service te bieden. Ons verhaal begon met de verkoop van de YAG laser, maar het gaat verder dan dat. We zijn trots op onze reis en kunnen niet wachten om nog meer te bieden in de toekomst.


Team LaserMedical