Retourneren en omruilen van artikelen
Wij doen er alles aan om via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Na aankoop heb je hiervoor 14 dagen de tijd voor. Je retour aanmelden kan via je account.

Voor retouren en/of ruilingen (hierna: retouren) gelden enkele voorwaarden:
Artikelen, die je via Laser Medical hebt gekocht, kunnen worden geruild en/of retour genomen, mits:Deze artikelen uiterlijk binnen veertien (14) dagen na ontvangst worden geretourneerd.

  1. De artikelen nog in originele staat van verzending zijn, niet gebruikt, onbeschadigd, voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking worden geretourneerd. Mocht het geretourneerde product niet aan deze voorwaarden voldoen dan zijn wij niet verplicht om het volledige aankoopbedrag te vergoeden. 
  2. Laser Medical accepteert uitsluitend retouren op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. 
  3. Je hebt de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst voldoen, en eventuele schade, gebreken en of afwijkingen aan Laser Medical te melden. 
  4. Indien een artikel niet aan de overeenkomst voldoet en tijdig door de klant met opgaaf van redenen bij ons is aangemeld, heeft de klant recht op vervanging of herstel van het ontbrekende. 
  5. Je retour zal na ontvangst van het retour per e-mail bevestigd worden. 
  6. De klant is gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen ten alle tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en derhalve niet gecrediteerd.

Uitsluiting van herroepingsrecht
Uitgesloten van retour en omruiling zijn: 

  1. Verbruiksartikelen met houdbaarheids datum
  2. Op maat gemaakte producten en/of aanpassingen aan product in opdracht van de klant